6 Mart 2016 Pazar

PAZAR GÜNÜ BAKIM GÜNÜ! Pürüzsüz, İpek gibi cilde kavuşmak!

Merhaba

Yeniden bir pazar gününde cildimizi doğal yollardan bakım yapmak için buradayıııızzzz :)

Yaşasın Organik Yaşam! 

Bugün ki cilt maskemizi pürüzsüz bir cilt'e kavuşmak için yapacağız. Hepimiz biliyoruz ki pürüzsüz, ipek gibi ışıl ışıl parlayan bir cildin her ne kadar makyaja ihtiyacı olmasa da makyajda bir o kadar güzel durur. 

Gelelim maskemizin içeriğin; 1. Malzememiz yoğurt :)  yoğurdun zaten iyi gelmediği bişey yok diye düşünüyorum. 2.Malzememiz ise papatya yağı. 3. gülsuyu






Yoğurdun cilde faydalarına bakacak olursak ciltte var olan tahrişi içindeki laktik asit sayesinde düzeltir ve gözenekleri temizler.Cildin yumuşamasını sağlar. Akne , egzama gibi sorunlarun belirtilerini hafifletmede yardımcı olur. 

Papatya yağı da aynı yoğurt gibi ciltteki kızarıklık ve yaraları azaltır. akne ve egzamaya iyi gelir.cildi gençleştirir ve lekelerinden arınıdırır.





Şimdi yapmamız gereken iki çorba kaşığı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı papatya yağı ekleyip karışımı yüzümüze sürmek. 15 dk bekletip soğuk suyla güzelce yıkamak. arkasından mis gibi gülsuyuyla toniklemek veee en organiğinden bir kremimiz varsa yüzümüze sürmek. sonucu göreceksiniz. misler gibi bir cilt. Bence hemeeennn deneyin!


iyi pazarlar! :)


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Blog Template by BloggerCandy.com